• head_banner_01

TANSO Produk

  •  single Screw And Barrel

     tunggal Tangkul sareng Laras

    Ngolah Kapasitas: Capactiy tina Tangkal Tunggal sareng laras pikeun Mesin Mesin Injeksi: 15G-20000G Kapasitas Ngolah: Tukang tunggal sareng laras pikeun mesin penyemperitan: Menyang diameter tina 15MM ka 360MM L / D = 15-45 Komposisi sareng prosés: