• head_banner_01

TANSO Produk

Cina pabrik Tangkal & Barrel tunggal sareng pembekal | Tanso

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ngolah Kamampuh:

Capactiy tina Tangkal Tunggal sareng laras pikeun Mesin Wéb Injil: 15G-20000G

Ngolah Kamampuh:

Sekrup tunggal sareng tong pikeun mesin penyemperitan:

Diaméter skru tina 15MM ka 360MM

L / D = 15-45

Komposisi sareng prosés:

Processing Capacity


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami