• head_banner_01

TANSO Produk

  • Parallel Twin Screw and Barrel 2

    Paralel Kembar Parahel sareng Laras 2

    Φ50 / Φ50 Φ65 / Φ65 Φ80 / Φ80 Φ90 / Φ90 Φ105 / Φ105 Φ125 / Φ125 Φ130 / Φ130 Φ150 / Φ150 Φ180 / Φ180 200 / Φ200 Introduksi ringkes : Spésifikasi: Nitrolly-Core Diolah. Nitrided ka 0,5 mm, HV-950 (Prosés Nitrex). Overlay-Plasma Bi-metal mindahkeun Arc Welding-1,7 mm ketebalan (Aloi nikel High) Aplikasi: ● Pipa PVC, profil, produk panyemprot lempeng.
  • Parallel Twin Screw and Barrel

    Paralel Kembar Parahu sareng Laras

    Φ50 / Φ50 Φ65 / Φ65 Φ80 / Φ80 Φ90 / Φ90 Φ105 / Φ105 Φ125 / Φ125 Φ130 / Φ130 Φ150 / Φ150 Φ180 / Φ180 200 / Φ200 Introduksi ringkes : Spésifikasi: Nitrolly-Core Diolah. Nitrided ka 0,5 mm, HV-950 (Prosés Nitrex). Overlay-Plasma Bi-metal mindahkeun Arc Welding-1,7 mm ketebalan (Aloi nikel High) Aplikasi: ● Pipa PVC, profil, produk panyemprot lempeng.
  • Bimetallic Barrel 2

    Laras Bimetallic 2

    Laras bimetallic nyaéta tahan tahan, tahan korosi, alloy kalembaban tinggi dina témbok batin sareng lapisan 2-3mm. Kahirupan layanan anu efektif pisan ningkat dibandingkeun tong tong nitrida biasa. , Jinis khusus plastik tina PPO, jsb., Kaunggulan bimetal khususna. Urang tiasa nganggo alloy sareng metode las pikeun skru sareng fungsi anu béda. Ciri-ciri Fisik tina Bimetallic Karakter Galéri Hardening (Hrc) Dasar ...
  • Bimetallic Barrel 1

    Laras Bimetallic 1

    Laras bimetallic nyaéta tahan tahan, tahan korosi, alloy kalembaban tinggi dina témbok batin sareng lapisan 2-3mm. Kahirupan layanan anu efektif pisan ningkat dibandingkeun tong tong nitrida biasa. , Jinis khusus plastik tina PPO, jsb., Kaunggulan bimetal khususna. Urang tiasa nganggo alloy sareng metode las pikeun skru sareng fungsi anu béda. Ciri-ciri Fisik tina Bimetallic Karakter Galéri Hardening (Hrc) Dasar ...
  • Accessories Of Screw And Barrel 

    Asesoris Ngawut-awut Sareng 

    Perkenalan sakedik: kami ogé nawiskeun asesoris skru sareng tong sapertos: Kepala, Bagian tengah sareng tip Nozzle Screw sareng klep Rupa-rupa bahan khusus anu fungsina khusus
  • Rubber Extruder Screw
  • Conical Twin Screw And Detachable Conical Barrels 3

    Konéng Kembar Conical Jeung Laras Conical Larangan 3

    spésifikasi (d / D) panjang (mm) (kg / h) kamampuan (rpm) arah laju Φ35 / Φ77 810 40-70 5 ~ 50 arah ka luar Φ45 / Φ90 990 50-80 5 ~ 45 Φ50 / Φ105 1070 100 -150 4 ~ 45 Φ51 / Φ105 1220 100-150 4 ~ 45 Φ55 / Φ110 1220 120-180 4 ~ 40 Φ60 / Φ125 1320 150-200 4 ~ 40 Φ60 / Φ120 1440 200-250 4 ~ 40 Φ65 / Φ132 1440 200 -250 4 ~ 40 Φ70 / Φ140 1460 220-300 4 ~ 40 Φ75 / Φ150 1480 250-320 4 ~ 35 Φ80 / Φ143 1800 300-360 4 ~ 35 Φ80 / Φ156 1660 300-360 4 ~ 35 Φ92 / Φ188 2000 400 -500 3 ~ 35 Perkenalan ringkes ...
  • Conical Twin Screw And Detachable Conical Barrels 1

    Konéng Kembar Conical Jeung Laras Conical Larangan 1

    spésifikasi (d / D) panjang (mm) (kg / h) kamampuan (rpm) arah laju Φ35 / Φ77 810 40-70 5 ~ 50 arah ka luar Φ45 / Φ90 990 50-80 5 ~ 45 Φ50 / Φ105 1070 100 -150 4 ~ 45 Φ51 / Φ105 1220 100-150 4 ~ 45 Φ55 / Φ110 1220 120-180 4 ~ 40 Φ60 / Φ125 1320 150-200 4 ~ 40 Φ60 / Φ120 1440 200-250 4 ~ 40 Φ65 / Φ132 1440 200 -250 4 ~ 40 Φ70 / Φ140 1460 220-300 4 ~ 40 Φ75 / Φ150 1480 250-320 4 ~ 35 Φ80 / Φ143 1800 300-360 4 ~ 35 Φ80 / Φ156 1660 300-360 4 ~ 35 Φ92 / Φ188 2000 400 -500 3 ~ 35 Perkenalan ringkes ...
  • Conical Twin Screw And Detachable Conical Barrels 2

    Tumbuh Kembar Conical Jeung Laras Conical Larangan 2

    spésifikasi (d / D) panjang (mm) (kg / h) kamampuan (rpm) arah laju Φ35 / Φ77 810 40-70 5 ~ 50 arah ka luar Φ45 / Φ90 990 50-80 5 ~ 45 Φ50 / Φ105 1070 100 -150 4 ~ 45 Φ51 / Φ105 1220 100-150 4 ~ 45 Φ55 / Φ110 1220 120-180 4 ~ 40 Φ60 / Φ125 1320 150-200 4 ~ 40 Φ60 / Φ120 1440 200-250 4 ~ 40 Φ65 / Φ132 1440 200 -250 4 ~ 40 Φ70 / Φ140 1460 220-300 4 ~ 40 Φ75 / Φ150 1480 250-320 4 ~ 35 Φ80 / Φ143 1800 300-360 4 ~ 35 Φ80 / Φ156 1660 300-360 4 ~ 35 Φ92 / Φ188 2000 400 -500 3 ~ 35 Perkenalan ringkes ...
  •  single Screw And Barrel

     tunggal Tangkul sareng Laras

    Ngolah Kapasitas: Capactiy tina Tangkal Tunggal sareng laras pikeun Mesin Mesin Injeksi: 15G-20000G Kapasitas Ngolah: Tukang tunggal sareng laras pikeun mesin penyemperitan: Menyang diameter tina 15MM ka 360MM L / D = 15-45 Komposisi sareng prosés: