• head_banner_01

TANSO Produk

Kembar Parahuel Kembar Cina sareng pabrik sareng Larva | Tanso

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Φ50 / Φ50 Φ65 / Φ65 Φ80 / Φ80 Φ90 / Φ90 Φ105 / Φ105
Φ125 / Φ125 Φ130 / Φ130 Φ150 / Φ150 Φ180 / Φ180 200/200

Perkenalan ringkes :

Spésifikasi:

Nitrolly-Core Diolah. Nitrided ka 0,5 mm, HV-950 (Prosés Nitrex).

Overlay-Plasma ditransihkeun ku Arc Welding-1,7 mm ketebalan (alloy nikel High)

Aplikasi:

● pipa PVC, profil, produk panyemprot lempeng lempeng.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami