• head_banner_01

TANSO Produk

Cina Inpormasi Umum pabrik Screw & supplier | Tanso

Kiwari ayeuna, bahan screw anu sering dianggo di Cina nyaéta 45 baja, 40Cr, baja ammoniated, 38CrMoAl, alloy suhu tinggi, jsb.

1) Henteu No. 45 baja anu murah sareng ngagaduhan fungsi pangolahan anu saé, tapi résisténna ngagem, résistansi korosi sareng résistansi sepuh kirang.
Perawatan panas: Dicirikeun sareng hérbér hb220-270, frékuénsi tinggi quenching hrc45-48.

2) Fungsi 40Cr langkung saé tibatan tina 45 baja, tapi sering disemprot ku lapisan kromium kanggo ningkatkeun kamampuan korosi na sareng tahan tahan. Tapi syarat lapisan pelapis kromium langkung luhur, lapisan parat teuing ipis sareng gampang dipak, teuing kandel, gampang turun, tapi saatos turun, éta nyegerkeun korosi, anu parantos kirang dianggo.
Perawatan Panas: hér220-270, hér220-270, krométna dilapis HRC> 55

3) baja Nitriding sareng 38CrMoAl ngagaduhan fungsi komprehensif anu saé sareng dianggo sacara lega. Sacara umum, lapisan nitriding nyaéta 0.4-0.6mm. Tapi data jenis ieu tiasa nolak korosi hidrogen klorida kalayan kamampuan lemah sareng harga anu luhur.

4) data superalloy langkung punjul pikeun data sanés. Data henteu tiasa dilapis. Kaseueuran dianggo dina skru bebas suntik-halogen mesin mesin suntikan. Data gaduh fungsi anti-oksidasi anu luhur, anti korosi sareng fungsi anti sepuh, sareng perawatan hra55`60.

Skru suntikan dioperasikeun dina kaayaan suhu tinggi, tekanan tinggi, torsi mékanis anu tinggi sareng lingkungan gesekan tinggi kanggo waktos anu lami. Sababaraha unsur pangemutna diperyogikeun ku kaayaan prosés, sareng karugian kusabab gesekan teu tiasa dilawan. Sacara umum, skru parantos permukaan-diasiber pikeun ningkatkeun karasa permukaan, nyaéta, kanggo ningkatkeun daya tahan haké. Nanging, upami cukang teu ngagem dialirakeun, upami ngagem teu diréduksi salaku mungkin, umur operasi tina skru bakal dikirangan.

Ieu di handap ngécéskeun panyababna nyekrup sareng cara-cara pikeun nyababkeun ngagem
1. Tiap palastik gaduh skala suhu pangolahan pemprosesan plastikisasi. Suhu tong ngolah kudu dikawasa caket sareng skala suhu ieu. Plastik granular asup kana tong eupan ti tukang tuang, sareng éta bakal munggaran ngahontal bagian pakan, anu teu bakal nunjukkeun gesekan garing. Nalika plastik ieu kurang panas sareng lebur henteu rata, gampang ngabentuk témbok jero tong sareng éksternal tina nyekrup. Nya kitu, dina bagian tightening sareng bagian homogenizing, upami kaayaan lebur palastik disordered, éta ogé bakal ngahasilkeun ningkat.

2. Laju kedah disaluyukeun leres. Kusabab sababaraha plastik ditambah ku agén mancing, sapertos serat, mineral atanapi bahan anu sanésna. Gesek tina bahan ieu dina bahan baku logam sering langkung ageung tibatan plastik lebur. Dina suntikan plastik ieu, upami laju gancang dianggo, perbaikan kakuatan nyukur dina plastik ogé bakal nguatkeun serat anu langkung abak. Serat anu caket gaduh ujung anu seukeut sareng nganggo tambahan anu kuat. Nalika mineral anorganik meluncur kalayan laju anu luhur dina permukaan logam, pangaruhna scraping henteu sakedik. Kukituna, laju henteu tiasa disaluyukeun teuing tinggi.


Waktu pos: Jun-03-2020