• head_banner_01

Produk TORUI

  • Pertimbangan Skru sareng Solusi Slip Skru

    Henteu gampang rencanana sakrup sareng fungsi anu saé anu nyumponan spésifikasi di luhur. Dina ngarencanakeun screw, faktor di handap ieu kedah diperhatoskeun 1. Ciri-ciri bahan sareng sababaraha bentuk, diménsi sareng suhu dina waktos tambahan. Sipat fisik tina ...
    Maca deui
  • Common Information Of Screw

    Inpormasi Umum ngeunaan Meneng

    Dina ayeuna, bahan screw anu sering dianggo di China nyaéta 45 baja, 40Cr, baja ammoniated, 38CrMoAl, alloy suhu tinggi, sareng sanés. 1) No. 45 baja anu murah sareng ngagaduhan fungsi pangolahan anu hadé, tapi résisténna ngagem, tahan korosi sareng sepuh résistansi goréng. Perawatan panas: Ditait sareng ...
    Maca deui
  • Pambuka Pikeun Struktur Sareng Nganggunakeun Skru Anyar

    1 ucture Struktur sareng aplikasi tina skru anu dipisahkeun Struktur skru anu dipisahkeun ku nambihan sapasang iga dina bagian lebur, ngabagi alur skru utami jadi dua bagian, ngabentuk pamisahan fase padat-cairan salami prosés plastikisasi, tinggalkeun sadayana padet m ...
    Maca deui