• head_banner_01

TANSO Produk

Taroskeun ka Kami - Zhoushan Tanso Plastics Mesin Co, Ltd.

Zhoushan Tanso Plastics Mesin Co, Ltd.

Alamat

Alamat Pabrik: No.35 ZHENXING Jalan Dinghai Kota Zhoushan Kota, Propinsi Zhejiang

Telepon

0086-13989365075

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami