• head_banner_01

TANSO Produk

  • Bimetallic Barrel 2

    Laras Bimetallic 2

    Laras bimetallic nyaéta tahan tahan, tahan korosi, alloy kalembaban tinggi dina témbok batin sareng lapisan 2-3mm. Kahirupan layanan anu efektif pisan ningkat dibandingkeun tong tong nitrida biasa. , Jinis khusus plastik tina PPO, jsb., Kaunggulan bimetal khususna. Urang tiasa nganggo alloy sareng metode las pikeun skru sareng fungsi anu béda. Ciri-ciri Fisik tina Bimetallic Karakter Galéri Hardening (Hrc) Dasar ...
  • Bimetallic Barrel 1

    Laras Bimetallic 1

    Laras bimetallic nyaéta tahan tahan, tahan korosi, alloy kalembaban tinggi dina témbok batin sareng lapisan 2-3mm. Kahirupan layanan anu efektif pisan ningkat dibandingkeun tong tong nitrida biasa. , Jinis khusus plastik tina PPO, jsb., Kaunggulan bimetal khususna. Urang tiasa nganggo alloy sareng metode las pikeun skru sareng fungsi anu béda. Ciri-ciri Fisik tina Bimetallic Karakter Galéri Hardening (Hrc) Dasar ...