• head_banner_01

TANSO Produk

Pabrik Bimetallic Barrel 1 pabrik sareng supplier | Tanso

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Laras bimetallic nyaéta tahan tahan, tahan korosi, alloy kalembaban tinggi dina témbok batin sareng lapisan 2-3mm. Kahirupan layanan anu efektif pisan ningkat dibandingkeun tong tong nitrida biasa. , Jinis khusus plastik tina PPO, jsb., Kaunggulan bimetal khususna. Urang tiasa nganggo alloy sareng metode las pikeun skru sareng fungsi anu béda.

Ciri fisik Bimetallic
Ciri Galunggung Hardening (Hrc) Bahan Dasar
Nyegah Abrasion Fe + Ni + Cr + B 58-64 45 / 40Cr
Anti- Korosi Ni + Cr + Co + B 50-58 45 / 40Cr
Nyegah Abrasion sareng Anti Korosi Ni + Cr + Co + Fe + B 56-64 45 / 40Cr
Abras Lawan Résistansi - Anti Korosi Ni + Cr + Wc + Co + B 58-67 45 / 40Cr

Data téknologi skru Bimetallic

Scalew Materal Kakuatan Tenssile (Kgf / mm2) Koefisien elastis (Kgf / mm) Ekstensi (%) Bates Kacapean (Kgf / mm) Abg Hv
38CrMoALA (SACM645) 90 19000 14 30.2 950 ~ 1020
Pisan Kakuatan Tenssile (Kgf / mm2) Koefisien elastis (Kgf / mm) Ekstensi (%) Bates Kacapean (Kgf / mm) Abg Hv
Aloi satelit 90 19000 2,5 - 58 ~ 65

Target Téknis
Panyusutan kasus nitrasi:0.5-0.8mm
Teu karasa nitrat:950-1 020HV
Fragility nitrat:Kirang tibatan kelas1
Bukaan permukaan:Ra0.4un
Haseup aloi ganda:HRC55- -62
Jerona aloi ganda:》 2mm

xj1

Tulang tangtos pikeun plastik:plastik rékayasa plastik sapertosABS, PP, PE, PA66, LCP, PA + GF, PET + GF, PBT + GF, PC + GF.
Kapasitas ngolah:diaméter screw tina 15mm ka 350mm, max panjangna 8000mm.
Kasarungan permukaan:0,4
Strangan kekerasan screw:0,01 5mm / M


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori