• head_banner_01

TANSO Produk

Ngeunaan Kami - Zhoushan Tanso Plastics Mesin Co, Ltd.

Saha Kami
ZhouShan Tanso Plastik Mesin Co, Ltd nyaéta produsén panarjamah alat aplikasi industri anu diadegkeun dina taun 1990.
Kami nyéépkeun suntikan, ékstrusi sareng karét kalayan produk kualitas sapertos screws, tong sareng cetakan. Urang janji bakal terus-terusan bakti waktos sareng profesionalisme kana pamekaran produk kaluar sahingga nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun kaluar para nasabah.

Tim Layanan
TANSO parantos kéngingkeun pangakuan sareng apresiasi ti sadayana para palanggan pikeun jasa saatos kami dijual. Dina TANSO, urang henteu ngan ukur fokus kana kualitas produk urang tapi ogé ngagunakeunana anu ditangtoskeun. Tim perawatan customer jero bumi nuturkeun sababaraha waktos sareng anjeun pikeun ngajamin mesin-mesin anu ayeuna dimanfaatkeun sacara leres pikeun maksimalkeun nilai produk sareng manjangkeun éta umur hirupna. Nalika masalah téknis dilaksanakeun, tepat waktu, tim kami bakal ngajarkeun ka anjeun pikeun nyayogikeun kabutuhan pikeun merobukeun kabutuhan profésional.
1. Konsert téknis, dumasar kana produk anu béda-béda, kami mendakan solusi anu paling cocog
2. masihan input profésional dina pilihan alat
3. kasulitan néwak sareng masalah inti target pikeun ngajamin hasilna kualitas luhur

ISO9002
Tanso gaduh fasilitas manufaktur anu paling canggih sareng alat pamrosesan up-to-date pikeun nyumponan syarat teknisna unggal produk. Fasilitas kami disertipikasi ku ISO9002

KLIEN KURSIA KAMI
CLIENTS