TENTANG TANSO

  • 01

    Pamasaran

    80% Produksi Skru Dunya di China , 80% Skru Tiongkok Ti Zhoushan
  • 02

    Jasa

    Naha perusahaan Anjeun ageung atanapi alit, Anjeun tiasa ngandelkeun tanso pikeun nganteurkeun jasa kualitas luhur urang atanapi jasa dina-situs anu gancang sareng ékonomis.
  • 03

    Téhnologi Rojongan

    MIM Bubuk Metallurgy
    Parentah Pikeun Bubuk Metallurgy ...
    Parameter Dasar tina Menarik    
    Parameter ngabutuhkeun Usaha Nalika Milih Tungkul
    Klasifikasi Sareng Aplikasi Skru
    Kumaha Milih Skru Nu Anjeun hoyong ...
  • 04

    Konsumén Ayeuna kami

    Grup Haitian
    Kelompok Chen Hsong
    Fu Chun Shin Mesin Pabrik Co, Ltd

PRODUK

BALONG

  • Pertimbangan Skru sareng Solusi Slip Skru

    Henteu gampang rencanana sakrup sareng fungsi anu saé anu nyumponan spésifikasi di luhur. Dina ngarencanakeun screw, faktor di handap ieu kedah diperhatoskeun 1. Ciri-ciri bahan sareng sababaraha bentuk, diménsi sareng suhu dina waktos tambahan. Sipat fisik tina ...

  • Inpormasi Umum ngeunaan Meneng

    Dina ayeuna, bahan screw anu sering dianggo di China nyaéta 45 baja, 40Cr, baja ammoniated, 38CrMoAl, alloy suhu tinggi, sareng sanés. 1) No. 45 baja anu murah sareng ngagaduhan fungsi pangolahan anu hadé, tapi résisténna ngagem, tahan korosi sareng sepuh résistansi goréng. Perawatan panas: Ditait sareng ...

  • Pambuka Pikeun Struktur Sareng Nganggunakeun Skru Anyar

    1 ucture Struktur sareng aplikasi tina skru anu dipisahkeun Struktur skru anu dipisahkeun ku nambihan sapasang iga dina bagian lebur, ngabagi alur skru utami jadi dua bagian, ngabentuk pamisahan fase padat-cairan salami prosés plastikisasi, tinggalkeun sadayana padet m ...

KOMUNITAS

  • hezuo (1)
  • hezuo (2)
  • hezuo (3)
  • hezuo (4)
  • hezuo (5)